Kandidatpresentation – Ann-Charlotte Kraft | Sverigedemokraterna i Grums

Kandidatpresentation – Ann-Charlotte Kraft

Mitt namn är Ann-Charlotte Kraft och jag är 54 år. Jag är gift och har två barn och två barnbarn. Jag är född i Karlstad, men uppväxt i Vålberg. Vi bodde i Forshaga, innan jag tillsammans med min man 2015 flyttade till en liten gård utanför Grums.

Tidigare har jag studerat till systemvetare på Karlstads Universitet , men då den berömda IT-bubblan sprack strax innan jag var klar så hamnade jag i zoologibranschen istället. 2003 började jag på mitt nuvarande jobb.

Jag arbetar som receptionsansvarig på en veterinärstation vilket passar mig perfekt eftersom jag tycker mycket om djur.
Mina största intressen är framför allt mina hundar och amerikanska veteranbilar.

En levande landsbygd är min främsta hjärtefråga. Vi landsbygdsbor har straffats med högre beskattning på drivmedel, våra skolar läggs ner och krav på miljöanpassning av enskilda avlopp försvårar livet på landet.

Vidare är skolmiljön för våra barn jätteviktig. Jag vill se en mobilfri skola, mer engagemang från föräldrar/vårdnadshavare samt mer personal. I förskolan vill jag se mindre barngrupper och mer behörig personal. Barnen är trots allt vår framtid.

Nu gör vi Sverige Bättre!